Frydenhaug Auto satser stort på ny teknologi - Introduserer Hy-Carbon motorrens med hydrogen

18. juni 2021

Bjørnar og kollegaene i nyetablerte Frydenhaug Auto satser stort med helt ny teknologi på verkstedet. De føyer seg nå inn i en voksende rekke av servicesentre som vil tilby Hy-Carbon motorrens med hydrogen.

Dagens sjåfører er vanligvis urbane og kjører sjeldent mer en 10 – 15.000 kilometer i året. Mye av denne tiden overbelastes motoren da den aldri oppnår optimale driftsforhold. Som et av resultatene av dette blir drivstoffer brent ineffektivt. Dette, kombinert med det siste av utvikling for utslipp og drivstofføkonomi innen moderne motorer, fører til at karbonavleiringer tetter til viktige komponenter. Når dette skjer, øker drivstofforbruket, utslippene og dyre deler slik som EGR, turbo og DPF kan gå i stykker og gi deg høye verkstedutgifter.

Bjørnar Frydenhaug, verksmester i Frydenhaug Auto forteller: “Hy-Carbon maskinen injiserer hydrogengass gjennom luftinntaket mens bilen går på tomgang. Hydrogengassen fungerer som et naturlig løsningsmiddel på karbonoppbyggingen, og avleiringene drives ut gjennom eksosanlegget. Ved å fjerne karbonavleiringen kan du gjenopprette motoren til nær produsentens opprinnelige ytelse; forbedre drivstofføkonomien, redusere utslipp og unngå utskifting av kostbare deler.

Vi legger mye vekt på kundeservice og kvalitet; som sådan må vi være sikre på at vi holder oss oppdatert på de nyeste teknologiske fremskrittene. Ved å investere i Autors Hy-Carbon maskin tilbyr vi kundene våre en miljøvennlig løsning som gir kjøretøyet nytt liv og sparer de for penger i form av redusert drivstofforbruk og forebygging eller fiksing av ellers dyre komponenter.