Motorrens med hydrogen

Hydrogenrens av motoren fikser og forebygger dyre problemer med blandt annet
DPF, EGR og turbo samtidig som det reduserer drivstofforbruket og gjenoppretter ytelsen.

Slipp kostbare delebytter, reduser drivstofforbruket og spar miljøet


Hvordan virker hydrogenrens

Dagens biler behandler mer av avfallsstoffene i forbrenningen selv, og etterhver som bilen går bygger det seg opp sot- og karbonavleiringer inne i motoren. Dette er et direkte resultat av en ufullstendig forbrenning og forekommer på alle bensin- og dieselbiler.

Spesielt går det utover deler slik som partikkelfiltre, ventiler, EGR, turbo, stempelringer og dyser. Det er nemlig her soten setter seg fast og gjør at bilen yter mindre, bruker mer drivstoff og slipper ut mer CO2, CO og NOx.

Du kan si at soten struper motoren, den får pusteproblemer, forurenser mer og får et høyere forbruk av drivstoff. Dette kan igjen gi store og unøvendige kostnader for deg som bileier.

Gjenopprett ytelsen og reduser drivstofforbruket

Hy-Carbon produserer hydrogen- og oksygengass som tilføres motoren gjennom bilens luftinntak. Løsningen er effektiv og ikke-aggressiv siden det ikke benyttes kjemiske og etsende produkter, og i motsetning til kjemikalier, som brukes for å løse et problemer med en bestemt del, fungerer Hy-Carbon gjennom hele systemet og har effekt på alle deler der sot forekommer.

Prosessen skaper supervarm damp som fungerer som et løsemiddel og det oppstår en kjemisk reaksjon mellom soten og hydrogen til nye hydrokarboner som forbrennes på nytt.

Det er anbefalt å rense alle bensin- og dieselbiler og det er sett god effekt fra allerede kjørte 10.000 km.

  • Gjenopprett ytelsen
  • Fikser og forebygger dyre feil
  • Inntil 50% lavere skadelige utslipp
  • Reduserer drivstofforbruket med opptil 15%

Med en gjennomsnittlig kjørelengde vil du spare inn rensekostnaden bare ved redusert drivstofforbruk.

Behandling som tilpasses bilen din


Vedlikeholdsbehandling på 60 minutter:

Anbefales som en del av bilens service. Vedlikeholder og forebygger dyre feil. Du får også alle fordelene slik som gjenopprettet effekt, redusert drivstofforbruk, og skadelige utslipp.

Utbedrende behandling på 120 minutter:

Rettes bestemt mot delen der feil har oppstått, det være feks. DPF, EGR eller turbo. Behandlingen har også alle vedlikeholdsfordeler på de andre delene.