Feirer grønn revolusjon med over 1000 rens hos Smørepunkt

28. november 2022

Bilverkstedet Smørepunkt satset for 2 år siden på en bokstavelig talt, ny grønn maskin som renser motoren innvendig ved å fjerne sotet som bidrar til at bilen går dårligere og gir større risiko for feil – det angrer verken de eller kundene på i dag.

Mathias Steen deler ut diplom til kunde nr 1000

Onsdag var det endelig klart for å feire kunde nummer 1000, litt forsinket da de allerede har rundet godt over 1200 men det er ikke uten grunn tjenesten de tilbyr er populær nok til at de allerede har åpnet enda et verksted.

De fleste vasker bilen utvendig, men glemmer innvendig i motoren. Med kjøremønsteret til mange i dag, som er frem og tilbake til jobb eller barnehage rekker motoren aldri å bli helt driftsvarm, den bygger da bare opp et større og større sotlag innvendig som fører til høyere drivstofforbruk, skadelige utslipp, feilmeldinger og ødelagte deler forteller daglig leder, Mathias Steen.

Dyrere tider

Vi på verkstedet merker at folk får dårligere råd og kvier seg mer for høye verkstedregninger. Dette kan derfor være en reddende løsning. Deler slik som EGR, turbo og dieselpartikkelfilter koster fort mellom 15 til 30 tusen å bytte, per del.

Med den nye løsningen trenger man i de fleste tilfeller ikke skifte den dyre dele, men heller rense den – til en brøkdel av kostnaden.