Smørepunkt er første serviceverksted i Norge for motorrens med Hy-Carbon hydrogen på bensin- og dieselbiler!

12. november 2020

Vi er utrolig stolte av å kunne presentere Smørepunkt som det første servicesenteret i Norge som fast vil utføre motorrens med Hy-Carbon hydrogen på bensin- og dieselbiler.

Autorbil foran Smørepunkts lokaler

Hydrogenet som produseres ved hjelp av Hy-Carbon maskinen oppnår spesielle egenskaper og fungerer både som et løsemiddel og en katalysator når det tilføres motoren via bilens luftinntak og fjerner sotrester og avleiringer som har samlet seg over tid inne i motoren.

Både kunden og miljøet vil også tjene på å få renset motoren med hydrogen. I uavhengige tester er det vist en reduksjon av drivstofforbruket med opptil 15% og skadelige utslipp med opptil 50% - samtidig som du både fikser og forebygger ellers dyre feil.

Det er anslått at 3 av 4 biler får problemer grunnet tette og tilsotede deler og Smørepunkt har allerede første dag etter at nyheten ble lansert fått flere henvendelser fra kunder som ønsker å få motoren renset med hydrogen.

Prosessen er helt kjemikaliefri og er en grønn teknologi som kun baserer seg på strøm og vann, til forandring fra alle tidligere metoder som har benyttet aggressive og skadelige kjemikalier.

Autor AS leverer Hy-Carbon hydrogenrensemaskinene i Norden og maskinen er utviklet og produsert av franske FlexFuel.