Autor AS inngår nordisk distribusjonsavtale med franske FlexFuel FFED SAS

17.07.2020 07:45:02
Autor AS har inngått en langsiktig avtale med franske FlexFuel FFED SAS som sikrer rettighetene til distribusjon av hydrogenrensemaskiner for kjøretøy i Norden FlexFuel leverer hydrogenrensemaskiner for motorer og er en nyvinning i bilbransjen

Autor AS har inngått en langsiktig avtale med franske FlexFuel FFED SAS som sikrer rettighetene til distribusjon av hydrogenrensemaskiner for kjøretøy i Norden

FlexFuel leverer hydrogenrensemaskiner for motorer og er en nyvinning i bilbransjen.

Maskinene har på kort tid rukket å bli enormt populære i Europa og i Storbritannia med over 4000 maskiner i daglig drift og nå står Norden for tur.

Hydrogenrens fra Flexfuel er en ny methode som løser problemet ved å injisere hydrogen inn i motoren og er en 100% ren løsning helt uten bruk av kjemikalier og man har derfor ikke behov for å ty til den gamle løsningen.

Ved å gjennomføre motorrens med hydrogen bidrar du også til å kurere og vedlikeholde problemer med andre deler slik som DPF (dieselpartikkelfilter) og turbo. Ved bytte av disse delene snakker man oftere om beløp over 50.000 enn under.

Autor AS vil ta hånd om den nordiske satsingen og er allerede godt i gang med lokale tester. Vi har som mål å nå ut til 10% av markedet i løpet av en 5 års periode, noe vi tror er helt oppnåelig. Autor AS vil leie ut maskinene til respektive verksted og servicesentre som igjen vil tilby løsningen til sine kunder.